truck_mot_a%25402x_edited_edited.jpg

Alla nyheter

Pinpointers populära webbinarier om miljö blir korta utbildningsfilmer på LinkedIn

Under 2020 satsade det svenska techbolaget Pinpointer på att digitalt utbilda och dela kunskap kring hantering av schaktmassor och avfall kopplat till miljö i form av ett antal webbinarier. För att fortsätta lyfta miljöfrågan lanserar Pinpointer under våren ett antal korta utbildningsfilmer på LinkedIn i samarbete med miljökonsultbyrån Enrecon.

ABT Bolagen anlitar Pinpointer för projekt i Stockholm

Svenska techbolaget Pinpointer fortsätter att växa. Allt fler bolag och entreprenörer ser fördelarna med den digitala tjänsten som effektiviserar och automatiserar hanteringen av schaktmassor samtidigt som miljökraven uppfylls. Den senaste i raden att ansluta sig till tjänsten är ABT Bolagen som valt Pinpointer för ett längre projekt med Stockholm Vatten.

Pinpointer växer – anställer Lena Saikoff som säljare

Pinpointer, det svenska techbolaget som revolutionerar avsättning av schaktmassor i en helt unik digital plattform, fortsätter att växa teamet i takt med att efterfrågan på tjänsten blir allt större. Lena Saikoff har anställts som säljare och kommer att vara baserad i Karlstad.

Pinpointer lanserar helt mobilanpassad version av sin digitala plattform

Det svenska techbolaget Pinpointer, lanserar nu en helt mobilanpassad version av sin digitala plattform som revolutionerar avsättning av schaktmassor. Den mobilanpassade versionen har tagits fram för att underlätta för de som använder plattformen ute på byggarbetsplatsen eller i sin lastbil där mobil eller surfplatta är det vanligaste arbetsredskapet.

Pilbäck Mark & Anläggning väljer Pinpointer för nytt projekt i Stockholmsområdet

Allt fler entreprenörer vänder sig till det svenska techbolaget Pinpointer för smidig digital hantering av schaktmassor. Den här gången är det Pilbäck Mark & Anläggning (PMA) som anlitar bolaget ännu en gång för ett projekt i Stockholmsregionen.

Pinpointer satsar på mottagningsanläggningar

Mottagare av förorenade massor verkar i en komplex situation med högt ställda krav på kontroll och uppföljning av de massor som kommer in på deras anläggning.

Pinpointer etablerar huvudkontor i Göteborg

Pinpointer, det svenska techbolaget som revolutionerar avsättning av schaktmassor i en helt unik digital plattform, etablerar sitt nya huvudkontor i Göteborg med målsättningen att växa verksamheten med rätt kompetens i regionen.

Svårt att få lönsamhet i saneringsprojekt

Vid så gott som varje nybyggnation krävs en sanering av marken för att forsla bort de markföroreningar som uppstått vid tidigare användning. Det är ett komplext och tidskrävande arbete som i många fall är svårt att få lönsamt för byggentreprenören.

Värmlands snabbast växande miljötrend för byggsektorn

På bara några få veckor har Pinpointers system för hantering av förorenade schaktmassor vänt upp och ner på hela Värmland. Strömmen av nya användare i systemet är konstant ökande då fler och fler schaktentreprenörer väljer att digitalisera sin masshantering genom Pinpointer.

Infrakraft väljer Pinpointer vid jättesanering i Karlstad

På det gamla industriområdet Viken växer en helt ny stadsdel fram i Karlstad. Området som nu saneras skall göra plats för 1000 bostäder, matbutik, förskola samt en kajpromenad.

0771-67 10 10

kundtjanst@pinpointer.se
Fakturor skickas till
ekonomi@pinpointer.se

Våra kontor:
Romstadsvägen 2 B, 653 42 Karlstad
Drottninggatan 35, 411 14 Göteborg
Tornbyvägen 3, 582 73 Linköping
Drottning Kristinas Esplanad 53, 170 67 Solna

  • Black Edin Ikon
  • Black YouTube Ikon