Avancerad matchning av enskilda ämnen – och av enskilda mottagare. 

Med Pinpointers unika matchningsfunktion ser vi till att jämföra analysresultat från marktester med alla tänkbara mottagningsanläggningar från norr till söder, från Göteborg till Stockholm. På så sätt hittar vi alltid de bästa alternativen för avsättning av dina massor, allt baserat på faktorer som kapacitet, avstånd, ekonomi och hållbarhet.

Rätt tid, plats, pris och dokumentation

När tidplanen rullar på måste lastbilarna göra detsamma. Alla störningar när man fraktar bort jordmassor riskerar att bli kostsamma för alla parter. Med Pinpointer kan du vara trygg i vetskapen om att du alltid har full kontroll över dina flöden  kopplade till transport för att köra bort jordmassor, schaktmassor eller förorenade massor – och att du alltid når högsta möjliga nyttjandegrad på din arbetsplats. Systemet tillåter dig att se uppdaterade transportplaner och allt som tippas eller fraktas bort –överskådligt och utan fördröjning.

Effektivitet och enkelhet som snabbt ger lönsamhet.

Med Pinpointer får du inte bara tillgång till det största nätverket av mottagare. Pinpointer ger dig också unika förutsättningar att hitta den allra bästa avsättningsplatsen för att tippa dina schaktmassor. Dina analysresultat från totalhaltsanalys eller laktester registreras automatiskt med ett enkelt mejl, därefter matchas dina schaktmassor med de absolut främsta alternativen sett till ekonomi, närhet och miljöhänsyn.

Med Pinpointer får du inte bara tillgång till det största nätverket av mottagare, oavsett om ditt projekt sker i Malmö, Göteborg eller Stockholm. Pinpointer ger dig också unika förutsättningar att hitta den allra bästa avsättningsplatsen för dina förorenade massor och jordmassor. Dina analysresultat från totalhaltsanalys eller laktester registreras automatiskt med ett enkelt mejl, därefter matchas dina schaktmassor med de absolut främsta alternativen sett till ekonomi, närhet och miljöhänsyn.

Det är helt gratis att gå med i Pinpointer. Här finns inga bindningstider eller dolda tippavgifter och du förbinder dig inte till någonting. Svaren på dina offertförfrågningar kommer snabbt, redan inom 48 timmar. Allt är enkelt, överskådligt och direkt. Men vad kostar det att fakta bort jordmassor?  Behöver jag sätta mig in i tippkostnaden för mina förorenade massor? Du kan sitta lugnt i båten, vi ser till att hitta det mest konkurrensmässiga priset för vart du kan köra bort dina schaktmassor. Pinpointers avgift är dessutom alltid inräknad i det pris som presenteras – allt för total förutsägbarhet och bättre överblick.

Välkommen till Sveriges största nätverk av mottagare för schaktmassor.

Rätt mottagare för dina schaktmassor.

God avkastning på goda avsikter. 

Vi skänker pengar till klimatforskning där ditt val av transport påverkar vår gåva.

 

50 öre per ton för Bäst pris.
75 öre per ton för Bra miljöval.
1 kr per ton för Bästa miljöval.

Vi samlar dokumentationen.

Du schaktar massorna.

Listor över mottagare, dokument från alla parter, tillstånd, statistik och mer därtill – dokumentation som förr tog timmar att sammanställa samlas nu snabbt och enkelt på en och samma plattform.  Förmodligen känns det särskilt skönt att veta när nya miljörapporteringsregler snart träder i kraft.  

Pinpointer tar ansvar för hela processen och ser till att allt dokumenteras i enlighet med gällande lagar och praxis.

 

Självklart så ser vi också till att alla mottagare för dina jordmassor och schaktmassor är godkända. Enkelt, säkert och lönsamt. Så, kontakta oss redan idag för en demo av en enklare arbetsvardag. Vi vågar lova att tidsbesparingen som Pinpointer genererar kan räknas i timtal. Värdet av den tryggare nattsömnen är oräkneligt.

Ring säljare

Beställ nyhetsbrev

0771-67 10 10

kundtjanst@pinpointer.se
Fakturor skickas till
ekonomi@pinpointer.se

Våra kontor:
Romstadsvägen 2 B, 653 42 Karlstad
Drottninggatan 35, 411 14 Göteborg
Tornbyvägen 3, 582 73 Linköping
Drottning Kristinas Esplanad 53, 170 67 Solna

  • Black Edin Ikon
  • Black YouTube Ikon