top of page

Få tillgång till sveriges största nätverk av mottagare

Pinpointer är den perfekta digitala tjänsten för dig som behöver bli av med schaktmassor, avfall eller förorenade massor. Du får tillgång till Sveriges största nätverk av mottagare. Vi ser till att du får det mest konkurrensmässiga priset. Dessutom kan du vara trygg med att säkerställer vi att alla miljökrav och regelverk uppfylls. Dina kvitton och miljödokumentation sparas digitalt och du slipper krångligt och tidskrävande pappersarbete. Enkelt, billigt och miljösäkert.

Prisvärt, enkelt och effektivt

Det är helt gratis att gå med i Pinpointer. Här finns inga bindningstider eller dolda tippavgifter och du förbinder dig inte till någonting. Svaren på dina offertförfrågningar kommer snabbt, redan inom 24 timmar vardagar. Allt är enkelt, överskådligt och direkt. Vi ser till att hitta det mest konkurrensmässiga priset för vart du kan köra dina schaktmassor. Pinpointers avgift är dessutom alltid inräknad i det pris som presenteras – allt för total förutsägbarhet och bättre överblick.

Sveriges största nätverk av mottagare

Med Pinpointers digitala tjänst får du tillgång till det största nätverket av mottagare, oavsett om ditt projekt sker i Malmö, Göteborg eller Stockholm. Pinpointer ger dig också unika förutsättningar att hitta den allra bästa avsättningsplatsen för dina förorenade massor och jordmassor. Dina analysresultat från totalhaltsanalys eller laktester registreras automatiskt med ett enkelt mejl, därefter matchas dina schaktmassor med de absolut främsta alternativen sett till pris, närhet och miljöhänsyn.

Full kontroll över alla flöden

När tidplanen rullar på måste lastbilarna göra detsamma. Alla störningar när man fraktar bort jordmassor riskerar att bli kostsamma för alla parter. Med Pinpointer kan du vara trygg med att alltid har full kontroll över dina flöden kopplade till transport för att köra bort jordmassor, schaktmassor eller förorenade massor. Systemet tillåter dig att se uppdaterade transportplaner och allt som tippas eller fraktas bort i realtid – via alla olika enheter.

Kalkyl och offert

Redan när du ska räkna på projektet hjälper Pinpointer dig. Du ser direkt totalpriser per fraktion och blir projektet av är allt förarbete redan gjort.

Produktion

Med Pinpointer har alla inblandade full kontroll på vad som lämnar arbetsplatsen och vart det tippas när projektet rullar. Du kan när som helst skriva ut sammanställningar för fakturering och miljöredovisning. Kort sagt sparas all dokumentation digitalt.

Färdigt projekt

När projektet är avslutat kan du med några enkla knapptryckningar skriva ut all dokumentation och statistik som krävs för att slutredovisa – både till beställare och myndighet.

Vill du bli av med schaktmassor?

Få en kostnadsfri offert

Har du en minsta fundering - kontakta mig!

Hugo Ekici

Hugo Ekici har flerårig erfarenhet från byggbranschen och kommer senast från Ahlsell där han har arbetade som säljare mot byggföretag i Stockholmsregionen. Han kommer att vara baserad i Stockholm.

+46 738-09 04 03

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer inom kort.

arrow&v
arrow&v
schaktmassor

Pinpointer är den perfekta digitala tjänsten för dig som behöver bli av med schaktmassor, avfall eller förorenade massor.

  • Tillgång till Sveriges största nätverk av mottagare

  • Alla miljökrav följs

  •  Kvitton och dokumentation sparas digitalt

Tre anledningar till att använda Pinpointer

bottom of page