solution-accessible-reseau-transport_edi

Pinpointer söker nu drivna KAM-säljare i Storstockholm

Vi är ett svenskt techbolag som erbjuder en unik digital plattform för effektivare, snabbare och enklare hantering av schaktmassor. Genom vårt erbjudande vill vi revolutionera en traditionell bransch där den här processen idag är både krånglig och ineffektiv. På Pinpointers unika digitala plattform möts inte bara avsändare och mottagare av schaktmassor. Den har förändrat spelplanen för Sveriges avsändare och mottagare av schaktmassor.

 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ansvara för att utveckla befintliga kundrelationer, men även skapa nya affärer. Som KAM kommer du att planera, genomföra och följa upp kundbesök samt identifiera kundbehov. Du kommer  driva och utveckla försäljningen mot uppsatta mål enligt en kommunicerad säljbudget. Du tar ansvar för affärsuppgörelsen från början till slut, följer upp, förvaltar och hittar nya affärsmöjligheter hos den aktuella kunden. Rapportering sker direkt till försäljningschef.

 

Profil
Vi söker dig med en dokumenterad säljerfarenhet. Har du även arbetat inom åkeri- bygg-eller anläggningsbranschen är det meriterande. Att vara Key Account Manager på Pinpointer, är ett mycket utåtriktat arbete och en skicklig KAM har sinne för affärer och tycker om  att arbeta resultatfokuserat. Du är  bra på att känna av andra människors behov och önskemål. Att vara tillgänglig och trivas med att ge råd och svara på frågor är en självklarhet. En hög servicenivå är en förutsättning för att lyckas och trivas i denna roll.

Vi erbjuder
Du blir en del av ett positivt och sammansvetsat säljteam som gemensamt utvecklas och kämpar tillsammans. Vi är ett växande företag med stark marknadsposition och en eftertraktad lösning.

Kontakt
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta försäljningschef, Lena Törnblom Ecke på telefon 0703-41 01 15


Känner du igen dig i ovanstående och tycker det låter som en spännande utmaning, är du varmt välkommen med din ansökan till
lena.tornblom.ecke@pinpointer.se

Ring säljare

Beställ nyhetsbrev

 

0771-67 10 10

kundtjanst@pinpointer.se
Fakturor skickas till
ekonomi@pinpointer.se

Våra kontor:
Romstadsvägen 2 B, 653 42 Karlstad
Drottninggatan 35, 411 14 Göteborg
Tornbyvägen 3, 582 73 Linköping
Drottning Kristinas Esplanad 53, 170 67 Solna

  • Black Edin Ikon
  • Black YouTube Ikon