top of page

Hör av dig till oss

Det här är våra fantastiska säljare. De har en lång erfarenhet inom branschen och delar Pinpointers intresse av att göra det enklare och smidigare för dig som vill bli av med, transportera eller ta emot schaktmassor, avfall eller jordmassor. Tveka inte att höra av dig till någon av dem om du vill veta mer om Pinpointer, få hjälp med att komma igång eller om du har en fråga om hantering av schaktmassor. 

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer på Pinpointer, nyheter om tjänsten och branschen och om våra projekt? I så fall ska du signa upp dig för att få vårt nyhetsbrev. 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev. 

Vad trevligt att du vill göra dig bekant med oss!

Karl Palmqvist

Försäljning

Karl Palmqvist har utbildat sig som företagssäljare i B2B och gjorde sin praktik hos oss. Han började sin karriär inom detaljhandeln där han skapade djupare förståelse om goda kundrelationer och lärde sig om miljö och hållbarhet. Han är baserad på vårt kontor i Linköping.

Joacim Nygren

Försäljning

Joacim Nygren har varit med sedan Pinpointer startade. Han har tidigare bland annat arbetat som Account Manager på Mewab samt som tekniker på Etcon El & Styrentreprenader AB. Han är baserad i Linköping.

Håkan Ek

Försäljning

Håkan Ek kommer senast från en roll som säljare på Stena Recycling AB där han bland annat hjälpt kunder med avsättning och transporter av diverse massor. Håkan är baserad i Göteborg.

Thomas Karlsson

Försäljning

Thomas Karlsson har mångårig erfarenhet inom transport-, logistik- och mottagningsbranschen. Han har föregående bland annat jobbat som säljare på Foria AB transport&logistik, Hans Andersson Metal AB och VafabMiljö Kommunalförbund. Han är baserad på vårt kontor i Stockholm.

Lena Saikoff

Försäljning

Lena Saikoff har en gedigen erfarenhet inom miljö- och hållbarhet. Hon kommer närmast från rollen som försäljningschef på N3Zones Group och har tidigare arbetat med sälj och marknadsföring på EWGroup samt som vd på Nya Miljöbolaget AB. Lena är baserad i Karlstad. 

Ann Granath

Försäljning

Ann Granath körde lastbil för ett bra tag. Därefter har hon bland annat arbetat som lastbilssäljare och tjänstesäljare på Värmlands Motor. Nu ska hon vara med och ta Pinpointer till nästa nivå genom sin roll som säljare med bas i Karlstad.

Vanliga frågor om schaktmassor

Catrin Jensen

Kundtjänst

Nadia Berglund 

Kundtjänst

Hittar du inte vad du söker?

Kontakta oss här!

Tack för ditt mail! Vi återkommer inom kort.

bottom of page