top of page

Hör av dig till oss

Det här är våra fantastiska säljare. De har en lång erfarenhet inom branschen och delar Pinpointers intresse av att göra det enklare och smidigare för dig som vill bli av med, transportera eller ta emot schaktmassor, avfall eller jordmassor. Tveka inte att höra av dig till någon av dem om du vill veta mer om Pinpointer, få hjälp med att komma igång eller om du har en fråga om hantering av schaktmassor. 

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer på Pinpointer, nyheter om tjänsten och branschen och om våra projekt? I så fall ska du signa upp dig för att få vårt nyhetsbrev. 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev. 

Vad trevligt att du vill göra dig bekant med oss!

Clas Lindström

Säljare

Clas Lindström har varit med ända från starten av Pinpointer. Han har en gedigen bakgrund inom säljområdet där han haft  olika säljroller inom ett flertal  branscher. 

Joacim Nygren

 KAM Anläggning

Joacim Nygren har varit med sedan Pinpointer startade. Han har tidigare bland annat arbetat som Account Manager på Mewab samt som tekniker på Etcon El & Styrentreprenader AB. 

Hugo Ekici

 KAM Entreprenad

Hugo Ekici har flerårig erfarenhet från byggbranschen och kommer senast från Ahlsell där han har arbetade som säljare mot byggföretag i Stockholmsregionen. Han kommer att vara baserad i Stockholm.

Lena Saikoff

 KAM Entreprenad

Lena Saikoff har en gedigen erfarenhet inom miljö- och hållbarhet. Hon kommer närmast från rollen som försäljningschef på N3Zones Group och har tidigare arbetat med sälj och marknadsföring på EWGroup samt som vd på Nya Miljöbolaget AB. Lena Är baserad i Karlstad. 

Vanliga frågor om schaktmassor

Catrin Jensen

Kundtjänst

Nadia Berglund 

Kundtjänst

Hittar du inte vad du söker?

Kontakta oss här!

Tack för ditt mail! Vi återkommer inom kort.

bottom of page