top of page

Pinpointer går in som huvudpartner till Bon Padel League

Pinpointer går in som huvudpartner till Bon Padel League

18 mars 2022 11:00:00

Pinpointer går in som huvudpartner till Bon Padel League

”Vi på Pinpointer är väldigt engagerade i träning och hälsa för att se till att teamet ska må så bra som möjligt. Därför känns det väldigt bra att gå som huvudpartner till Bon Padel Leauge där alla är välkomna att delta och känna glädjen i sport och rörelse, oavsett nivå. Genom partnerskapet hoppas vi dessutom kunna ge fler chansen att upptäcka vår smarta digitala tjänst för masshantering”, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.

Seriespelet blir ett av de största i Sverige med 338 lag i premiäromgången och kommer att sändas live på Youtube. Partnerskapet med Pinpointer är en viktig pusselbit för att detta ska bli verklighet.

”Vi är mycket glada över att Pinpointer har valt att stötta Bon Padel Leauge. De är ett innovativt bolag med drivna medarbetare som delar vår syn på att göra sport inkluderande och rolig för alla. Genom deras medverkan kan vi nu genomföra ligan och vi ser fram emot ett nära samarbete”, säger Christofer Williamsson, vd på Bon Padel Arena.

I partnerskapet kommer man kunna uppleva Pinpointer både på plats och i de digitala kanalerna, såsom Youtube, samt i affärsnätverket Bon Business.För mer information, kontakta:
Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer, joakim.klintred@pinpointer.se, 0703-417723
Christofer Williamsson, vd Bon Padel Arena, christofer@bonpadel.se, 0736-998557
Karolina Söör, affärsnätverket Bon Business, karolina@bonpadel.se, 070-3458086

Om Pinpointer
Pinpointer är ett svenskt techbolag som med sin oberoende digitala tjänst gör hållbar masshantering enklare för alla. I den digitala tjänsten matchas avsändare med Sveriges största nätverk av mottagare baserat på massornas kvalitet. Samtidigt säkerställer Pinpointer att alla miljökrav uppfylls och att all dokumentation sparas digitalt. Tjänsten vänder sig till alla som vill bli av med, transporterar eller tar emot massor. Pinpointer lanserades 2019 och finns idag på den svenska marknaden. För mer information, besök www.pinpointer.se eller på LinkedIn

bottom of page