top of page

Pinpointer går in som huvudpartner till Stockholm Mean Machines

27 maj 2021 07:00:00

Pinpointer går in som huvudpartner till Stockholm Mean Machines

”Vi är enormt glada och stolta över att Pinpointer väljer att stötta vår förening. Pinpointer är ett nytänkande och offensivt företag som vågar utmana. Det är precis dessa egenskaper som gör att Pinpointer passar bra i vårt affärsnätverk. Vi gillar att utmana och göra saker lite mer annorlunda än andra”, säger Niclas Backlund, partneransvarig Stockholm Mean Machines.
För Pinpointer innebär partnerskapet en ny plattform att nå med sin unika digitala tjänst som gör hanteringen av schaktmassor smidigare och mer effektiv för den som vill bli av med, transporterar eller tar emot massor. Båda parter har även ett fokus på jämställdhet och inkludering, vilket var en viktig faktor för Pinpointer för att ingå partnerskap.
”Pinpointer erbjuder en helt unik digital tjänst som underlättar för alla som hanterar massor. Det innebär att vi hela tiden tänker utanför boxen för att utveckla tjänsten vidare, vilket rimmar väl med hur Stockholm Mean Machines driver sin verksamhet. Dessutom prioriterar de, precis som vi, jämställdhet och inkludering högt, vilket är viktigt i våra samarbeten”, säger Joakim Klintred, grundare och vd Pinpointer.För mer information, kontakta:
Joakim Klintred, grundare och vd Pinpointer, joakim.klintred@pinpointer.se
Niclas Backlund, partneransvarig Stockholm Mean Machines, niclas.backlund@meanmachines.se
Om Pinpointer
Pinpointer är ett svenskt techbolag som revolutionerar avsättning av schaktmassor i en helt unik digital plattform som gör det enkelt, automatiskt och prisvärt. På den digitala plattformen matchas avsändare av schaktmassor med Sveriges största nätverk av mottagare samtidigt som största möjliga hänsyn tas till de miljökrav som finns inom branschen. Pinpointer lanserades 2019 och finns idag på den svenska marknaden. För mer information, besök www.pinpointer.se eller på LinkedIn

bottom of page