top of page

Pinpointer startar upp första stora projektet i Göteborg

Pinpointer startar upp första stora projektet i Göteborg

10 februari 2022 12:00:00

Pinpointer startar upp första stora projektet i Göteborg

”Pinpointer har hittills varit väldigt starka i mellersta och södra Sverige och därför är det oerhört glädjande att vi nu kickar igång vårt första stora projekt i Göteborg tillsammans med KS Mark Sverige AB. Västsverige är en region med stor potential och vi är redan i diskussion om flera andra uppdrag här”, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.

Projektet där Pinpointer är delaktiga är bygget av en kombinerad is- och idrottshall i Kvibergs park i nordöstra Göteborg. En hall som ska ha plats för både träning och evenemang. För Pinpointers del handlar uppdraget om schaktning av över 9000 ton lermassor på uppdrag av KS Mark Sverige AB. Arbetet inleddes under januari i år och förväntas pågå ända till mars.

Samarbetet med KS Mark Sverige AB inleddes med att de gjorde en offertförfrågan i Pinpointers digitala tjänst för att matcha massorna med en lämplig mottagare. Matchningen görs sedan baserat på massornas kvalitet samt på att bästa och närmaste mottagare hittas, allt för att hanteringen ska bli så hållbart som möjligt. Anledningen till att KS Mark Sverige AB valde att anlita Pinpointer för hantering av lermassorna var flera.

”Det kan vara ett mycket tidskrävande arbete att hitta rätt mottagare av massor. Nu sköter i stället Pinpointer det åt oss. Samtidigt samlar deras digitala tjänst alla vågkvitton och övrig dokumentation på ett ställe, vilket verkligen underlättar”, säger Kristoffer Gustafsson vd och ägare på KS Mark Sverige AB.

För mer information, vänligen kontakta:
Frida Almgren, kommunikation för Pinpointer
almgrenfrida@gmail.com
076-19 98 300

Om Pinpointer
Pinpointer är ett svenskt techbolag som med sin oberoende digitala tjänst gör hållbar masshantering enklare för alla. I den digitala tjänsten matchas avsändare med Sveriges största nätverk av mottagare baserat på massornas kvalitet. Samtidigt säkerställer Pinpointer att alla miljökrav uppfylls och att all dokumentation sparas digitalt. Tjänsten vänder sig till alla som vill bli av med, transporterar eller tar emot massor. Pinpointer lanserades 2019 och finns idag på den svenska marknaden. För mer information, besök www.pinpointer.se eller på LinkedIn

bottom of page