top of page

Pinpointer utökar teamet med ny säljare i Göteborg

Pinpointer utökar teamet med ny säljare i Göteborg

13 september 2022 06:00:00

Pinpointer utökar teamet med ny säljare i Göteborg

Signe Uneus har bland annat arbetat som Key Account Manager inom simulerings- och teknikbranschen. In i den nya rollen tar hon med sig erfarenheter från komplex teknisk försäljning där hon även hjälpt produktutvecklande bolag att optimera processer för innovation och nyttjande av digitala verktyg för att säkerställa deras framtida konkurrenskraft. Det var flera saker som lockade henne att börja på Pinpointer.

”Det som främst gjorde mig intresserad var den öppna kulturen på bolaget och det tydliga arbetet med jämställdhet och mångfald. Mitt största driv är dessutom effektivisering och teknik, vilket går hand i hand med Pinpointers vision och jag tror den digitala tjänsten ligger helt rätt i tiden – alla branscher letar efter verktyg för att optimera arbetstiden och bli mer effektiva på ett hållbart sätt”, säger Signe Uneus, säljare på Pinpointer.

Idag har Pinpointer säljare i Stockholm, Karlstad, Linköping, Göteborg och Malmö och teamet växer kontinuerligt i takt med att allt fler nya kunder upptäcker och använder Pinpointer i olika projekt. Den lokala närvaron är viktigt för bolaget för att på bästa sätt möta den lokala efterfrågan på Pinpointers digitala tjänst som gör det smidigt att hantera schaktmassor och avfall, både för de som vill bli av med massor och de som tar emot massor, samt transportörer.

”Det är fantastiskt att vi hela tiden attraherar ny kompetens som vill vara med och utveckla bolaget och vässa vårt erbjudande mot befintliga och nya kunder. Signe och hennes erfarenheter kommer bli ett viktigt tillskott till vårt säljteam i Göteborg och vi är otroligt glada för att hon nu är en del av Pinpointer”, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.För mer information, vänligen kontakta:
Frida Almgren, kommunikation för Pinpointer
almgrenfrida@gmail.com
076-19 98 300


Om Pinpointer
Pinpointer är ett svenskt techbolag som med sin oberoende digitala tjänst gör hållbar masshantering enklare för alla. I den digitala tjänsten matchas avsändare med Sveriges största nätverk av mottagare baserat på massornas kvalitet. Samtidigt säkerställer Pinpointer att alla miljökrav uppfylls och att all dokumentation sparas digitalt. Tjänsten vänder sig till alla som vill bli av med, transporterar eller tar emot schaktmassor. Pinpointer lanserades 2019 och finns idag på den svenska marknaden. För mer information, besök www.pinpointer.se eller på LinkedIn

bottom of page