top of page

Pinpointer växer – anställer Lena Saikoff som säljare

8 februari 2021 08:00:00

Pinpointer växer – anställer Lena Saikoff som säljare

Lena Saikoff kommer närmast från rollen som försäljningschef på N3Zones Group och har tidigare arbetat med sälj och marknadsföring på EWGroup samt som vd på Nya Miljöbolaget AB. Med en gedigen erfarenhet inom miljö- och hållbarhet kommer hon att vara en viktig pusselbit i Pinpointers fortsatta resa.

”Det känns otroligt spännande och utmanande att få ansluta till ett så drivet och innovativt team som Pinpointer. Deras lösning som kombinerar effektivisering och miljö i en digital plattform tror jag ligger helt rätt i tiden. Jag ser fram emot att vara med och ta det här bolaget till nästa steg”, säger Lena Saikoff.

Pinpointer lanserade sin digitala plattform för smidigare hantering av schaktmassor under hösten 2019. Intresset från branschen har varit stort och teamet växer kontinuerligt för att möta den ökade efterfrågan. Lena Saikoff är den senaste i raden av flera planerade nyrekryteringar.

”Pinpointer är inne i en tillväxtfas där våra medarbetare är oerhört viktiga i utvecklingen av bolaget. Jag är väldigt glad över att Lena Saikoff nu ansluter till vårt team, hennes mångåriga erfarenhet är en bra match för oss. Jag ser fram emot att utöka teamet ytterligare under våren”, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.


För mer information, vänligen kontakta:
Frida Almgren, kommunikation för Pinpointer
almgrenfrida@gmail.com
076-19 98 300


Om Pinpointer
Pinpointer är ett svenskt techbolag som revolutionerar avsättning av schaktmassor i en helt unik digital plattform som gör det enkelt, automatiskt och prisvärt. På den digitala plattformen matchas avsändare av schaktmassor med Sveriges största nätverk av mottagare samtidigt som största möjliga hänsyn tas till de miljökrav som finns inom branschen. Pinpointer lanserades 2019 och finns idag på den svenska marknaden. För mer information, besök www.pinpointer.se eller på LinkedIn

bottom of page