top of page

Pinpointer växer – anställer säljare i Stockholm och Karlstad

Pinpointer växer – anställer säljare i Stockholm och Karlstad

20 oktober 2021 08:30:00

Pinpointer växer – anställer säljare i Stockholm och Karlstad

Thomas Karlsson har en lång bakgrund inom både schaktmassor och sälj. Han har bland annat arbetat på Asea och ABB samt inom transport och logistik. Senast kommer han från VafabMiljö Kommunalförbund som säljare inom avfallsbranschen för mottagare av jordmassor. Han ser mycket fram emot att börja på Pinpointer där han ser en stor utvecklingspotential.

”Pinpointer har genom sin unika digitala plattform skapat förutsättningar för effektivisering i byggbranschen. Därför känns det väldigt spännande att få vara delaktig i Pinpointers framfart och utveckling och tillsammans med teamet och stötta alla våra kunder i Stockholms- och Mälardalsområdet”, säger Thomas Karlsson, säljare på Pinpointer.

Ann Granath har en bakgrund inom vården och som lastbilschaufför. Hon har även arbetat som lastbils- och tjänstesäljare på Värmlands Motor. Nu ska hon vara med och ta Pinpointer till nästa nivå genom sin roll som säljare med bas i Karlstad.

”Jag ser verkligen fram emot att ge fler kunder en smidig lösning på deras problem. Som lastbilschaufför inom anläggningsbranschen har jag själv stött på problem med orena massor, en erfarenhet jag kommer att ta med mig in i den här tjänsten. Men då fanns ingen bra lösning, vilket det gör idag i och med Pinpointer som jag verkligen tror är framtiden”, säger Ann Granath, säljare på Pinpointer.

Pinpointer växter kontinuerligt och allt fler entreprenörer ser fördelarna med tjänsten som gör att de kan spara både tid och pengar genom att effektivisera hanteringen av schaktmassor. Därför behöver bolaget nu stötta upp med ännu fler säljare för att möta den ökande efterfrågan.

”Med Thomas och Ann på plats har vi ett riktigt starkt säljteam där vi nu täcker ännu fler regioner i mellersta Sverige. Det innebär att vi nu i snabbare takt att stödja fler kunder och växa vår affär”, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.

För mer information, vänligen kontakta:
Frida Almgren, kommunikation för Pinpointer
almgrenfrida@gmail.com
076-19 98 300

Om Pinpointer
Pinpointer är ett svenskt techbolag som revolutionerar avsättning av schaktmassor i en helt unik digital plattform som gör det enkelt, automatiskt och prisvärt. På den digitala plattformen matchas avsändare av schaktmassor med Sveriges största nätverk av mottagare samtidigt som största möjliga hänsyn tas till de miljökrav som finns inom branschen. Pinpointer lanserades 2019 och finns idag på den svenska marknaden. För mer information, besök www.pinpointer.se eller på LinkedIn

bottom of page