top of page

Pinpointer växlar upp marknadsföringen – anställer marknadsassistent

10 november 2021 11:00:00

Pinpointer växlar upp marknadsföringen – anställer marknadsassistent

Buse Bayhan Kayaokay har flera års erfarenhet som varumärkesspecialist och har bland annat arbetat med bolag som Pernod Ricard, Mercedes Benz Trucks och HTC Mobile Phones. Hon har framför allt varit verksam inom EMEA-regionen och flyttade till Sverige av familjeskäl för tre år sedan. Efter initiala studier i svenska fortsatte hon att studera e-commerce på IHM Business School och kommunikation på Göteborgs Universitet. Nu ser hon fram emot att bidra med sin erfarenhet och kunskap på Pinpointer.

”Jag är väldigt entusiastisk över att bli en del av Pinpointer. Att få vara med på en resa som ska förändra hela schaktbranschen och framtiden i Sverige när det gäller miljö och hållbarhet är spännande och jag känner mig väldigt stolt över det”, säger Buse Bayhan Kayaokay.

Buse Bayhan Kayaokay har parallellt med studierna under hösten praktiserat på Pinpointer, vilket gjort att hon redan kommit in i verksamheten och teamet, när hon nu fortsätter som marknadsassistent.

”Buse har verkligen imponerat på oss alla på Pinpointer under sin praktikperiod och det var en självklarhet att erbjuda henne en anställning. Hennes internationella erfarenheter inom marknadsföring, stora engagemang och kreativitet kommer att vara ett perfekt tillskott när vi nu fokuserar ytterligare på vår marknadsföring”, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.

Buse Bayhan Kayaokays roll innefattar både strategi och genomförande av marknadsaktiviteter och hon kommer att arbeta nära både affärsutveckling, hållbarhet och ledningsgruppen för att ta Pinpointers marknadsföring till nästa nivå. Hon kommer att vara baserad på Pinpointers huvudkontor i Göteborg.

För mer information, vänligen kontakta:
Frida Almgren, kommunikation för Pinpointer
almgrenfrida@gmail.com
076-19 98 300

Om Pinpointer
Pinpointer är ett svenskt techbolag som revolutionerar avsättning av schaktmassor i en helt unik digital plattform som gör det enkelt, automatiskt och prisvärt. På den digitala plattformen matchas avsändare av schaktmassor med Sveriges största nätverk av mottagare samtidigt som största möjliga hänsyn tas till de miljökrav som finns inom branschen. Pinpointer lanserades 2019 och finns idag på den svenska marknaden. För mer information, besök www.pinpointer.se eller på LinkedIn

bottom of page