top of page

Slipp hålla redan på papper och kvitton

För dig som är chaufför som ansvarar för att transportera schaktmassor och avfall är Pinpointer det självklara valet. Genom att använda Pinpointers app har du ständig tillgång till all dokumentation på ett ställe. Du kan i realtid se eventuella avvikelser som kan påverka tidsschemat och får en korrekt planering som fungerar. I appens chatfunktion kommunicerar du smidigt med andra chaufförer och grävmaskinister som arbetar i samma projekt. Pinpointer säkerställer att du faktiskt får betalt för det arbete som du utför. Det är helt kostnadsfritt att gå med i Pinpointer. Testa redan idag.

För dig som är chaufför och ansvarar för att transportera schaktmassor och avfall är Pinpointer det självklara valet.

  • Transportsedlar och vågkvitton sparas digitalt

  • Följ projektet i realtid i appen

  • Chatta med andra i projektet

All dokumentation digitalt och på ett ställe

Glöm borttappade kvitton och osäkerheter kring var du ska tippa. Med Pinpointer finns allt i din telefon eller surfplatta.

Avvikelser och chat sker i appen

Allt går inte alltid som det var tänkt. Men du kan vara lugn. Med avvikelsehanteringen direkt i appen kan du dokumentera precis allt som hänt och få svar från alla inblandade.

En planering som funkar

Känn dig trygg med att allt ni kommit överens om är det som faktiskt ska göras. Du slipper osäkerhet kring när och var transporterna ska ske.

Färdigt projekt

När projektet är avslutat så kan man genom några enkla knapptryckningar skriva ut all dokumentation och statistik som krävs för att slutredovisa. Både till beställare och myndighet.

Få betalt för det du gör

Med digital registrering av varje lass och vågkvitto kan du vara trygg med att alla utförda transporter går att fakturera.

Fyra anledningar till att använda Pinpointer

Effektivisera din vardag.

Ladda ner vår kostnadsfria app!

Har du en minsta fundering

- kontakta mig!

Lena Saikoff

Lena Saikoff har en gedigen erfarenhet inom miljö- och hållbarhet. Hon kommer närmast från rollen som försäljningschef på N3Zones Group och har tidigare arbetat med sälj och marknadsföring på EWGroup samt som vd på Nya Miljöbolaget AB. Lena Är baserad i Karlstad. 

Du som chaufför tar bara en bild på kvittot av sina schaktmassor och laddar upp i Pinpointer. På webben får du en sammanställning och kan följa ert projekt i realtid. Ladda ner där appar finns.

Eller vad säger du, Joachim Nygren?

Vi vet att det är viktigt för dig som transportör att på ett enkelt sätt kunna kommunicera med andra i projektet, följa status och göra eventuella justeringar. Med Pinpointers app kan du göra allt det här i realtid.

 

Slå mig en signal så kan jag berätta hur!

Joacim Nygren har varit med sedan Pinpointer startade. Han har tidigare bland annat arbetat som Account Manager på Mewab samt som tekniker på Etcon El & Styrentreprenader AB. 

bottom of page