top of page

Revolutionera branschen

Vi vill revolutionera avsättning av schaktmassor genom vår digitala tjänst som gör det enkelt, automatiskt och prisvärt. Det gör vi genom att matcha avsändare av schaktmassor med Sveriges största nätverk av mottagare samtidigt som vi tar största möjliga hänsyn till de miljökrav som finns inom branschen.

 

Vårt arbete bygger på att vi har två huvudsakliga ansvarsområden – ett mot våra uppdragsgivare och ett mot miljön. För oss är båda lika viktiga.

 

Idag har vi kunder över hela Sverige. Vill du bli en av dem? Signa upp redan idag eller boka en demo.

Boka en demo!

Om jag visste hur enkel och genialisk denna tjänst är, skulle jag hoppat på för länge sedan. 
Erik Karlsson

"

”Vi förändrar en bransch genom digitalisering, vilket gör schaktarbeten kostnadseffektiva, strukturerade och bättre för miljön.”

Joakim Klintred,

Grundare och VD

Det här är Pinpointer

Med rötterna i Byggbranschen

Att sanera och bygga med restprodukter var något som var en huvuddel av arbetet för flera teammedlemmar. Tidigare utförde de schakt och byggnationer runt om i hela Sverige.

Med rötterna i Miljöbranchen

Att maximera nyttan av restprodukter och minimera användandet av naturresurser var en stor del av flera i teamets bakgrund. Tillsammans har teamet över 50 års erfarenhet från återvinning och avfall.

Med lång erfarenhet från både miljöbranschen och byggbranschen, kände vi att det här behövde förändras. Det måste helt enkelt finnas ett enklare och mer effektivt sätt att hantera schaktmassor på. Där föddes idén till Pinpointer. Genom att kombinera våra gedigna kunskaper inom både miljö och bygg har vi lyckats ta fram en prisvärd, effektiv och miljösäker digital tjänst som hjälper till att lösa ett väldigt komplext problem.

Detta är frågor vi på Pinpointer ofta får, varför vi tagit fram en kortfattad information som förhoppningsvis ska kunna besvara de vanligaste funderingarna. I denna information går vi kortfattat igenom deponi för inert avfall, deponi för icke-farligt avfall och deponi för farligt avfall. Bifogat är också en sammanställning över de gränsvärden som gäller för de olika deponierna. 

 

Regelverket kring deponering kan uppfattas som omfattande och krångligt, och visst är det en hel del regler att hålla reda på. Alla regler kan givetvis inte sammanfattas på bara ett par sidor, så har du funderingar eller vill ha mer information än du kan hitta här är du alltid välkommen att kontakta oss på Pinpointer. 

Mixa dessa två ingredienser så får du en perfekt match för att just matcha avsändare av förorenade massor med mottagare. För detär inte helt enkelt. Hanteringen är väldigt komplex och kräver stora kunskaper inom båda områden. Pinpointer utvecklade sin plattform under flera år innan den släpptes till marknad i september 2019. Sedan dess har vi fortsatt att utveckla den och lanserar nya verktyg baserat på våra kunders önskemål varjemånad.

Vår bakgrund

bottom of page