Upptäck Sveriges största plattform för hantering av schaktmassor.

Med Pinpointers digitala plattform blir din anläggning enkel att hitta för Sveriges alla avsändare av massor så att du kan ta emot deras schaktmassor. Samtidigt förblir den helt anonym. Du bestämmer nämligen själv om din anläggning ska vara ett alternativ för de massor som ska schaktas genom att välja att sluta ett avtal. Utan ett slutet avtal så är din anläggning fortsatt ett alternativ för andra massor, en möjlighet att berätta att schaktmassor sökes. Du syns helt enkelt överallt, utan att synas.

Rätt tid, plats, pris och dokumentation

Med Pinpointers unika matchningsfunktion jämförs analysresultat och materialegenskaper med din mottagningsanläggnings förutsättningar för att ta emot schaktmassor. Pinpointer ordnar även prisförslag för schaktmassor, avfallsdeklarationer och transportplanering. Och självklart kan du hela tiden se inkommande massor och styra samt följa din anläggnings mottagningskapacitet i realtid, där andra kan se att schaktmassor mottages. Full kontroll – med halva arbetsinsatsen.

Med Pinpointer tar aktörer inom schaktmassor ett stort kliv mot en framtid som inte bara är digitaliserad och automatiserad, utan också mer lönsam och säker. Pinpointer ser nämligen till att de analyser som utförs av avsändarens massor kontrolleras och verifieras av såväl Pinpointer som en extern miljökonsult. All dokumenthantering, från avfallsdeklarationer till transportdokument, sker dessutom digitalt.

 

​Snabbare, säkrare och enklare. Se till att också din anläggning tar del av fördelarna, boka en demo redan idag.

Automatiseringen är i full gång.

Se till att den också gynnar dig.

Förorenade massor är ett tungt ansvar.

Pinpointer bär det gärna.

En ren affär.

Självklart vill du vara säker på vad som tippas på din mark. Med en miljölagstiftning som ständigt skärps och ordentliga böter för dem som inte följer den är kontroll och överblick ett omistligt måste. Pinpointer ger dig den kontrollen. Vi tar inte bara över kreditrisken, vi står som avsändare och garant för hela affären. All avvikelsehantering sker också digitalt och skriftligt med full spårbarhet. I en tid då de mediala riskerna knappast kan överskattas är det en ovärderlig trygghet för alla inblandade.

Inget dolt i jorden,

eller i det finstilta.

Det är helt gratis att gå med i Pinpointer. Här finns inga bindningstider eller dolda avgifter och du förbinder dig inte till någonting. Här handlar det om att erbjuda ett konkurrensmässigt pris för schaktmassor. Allt är enkelt, överskådligt och direkt. Pinpointers avgift är dessutom alltid inräknad i det pris som presenteras – allt för total förutsägbarhet och bättre överblick.

Ring säljare

Beställ nyhetsbrev

0771-67 10 10

kundtjanst@pinpointer.se
Fakturor skickas till
ekonomi@pinpointer.se

Våra kontor:
Romstadsvägen 2 B, 653 42 Karlstad
Drottninggatan 35, 411 14 Göteborg
Tornbyvägen 3, 582 73 Linköping
Drottning Kristinas Esplanad 53, 170 67 Solna

  • Black Edin Ikon
  • Black YouTube Ikon