truck_mot_a%25402x_edited_edited.jpg

Nyhetsrum

Här kan du följa senaste nytt från Pinpointer i form nyhetsuppdateringar och blogginlägg. Längst ner hittar du också våra filmer samt ett antal pressbilder och logos för nedladdning.

Vi skickar löpande ut nyhetsbrev till våra kunder och partners, vill du också ta del av dem? I så fall kan du anmäla dig här:

Nyheter

Pinpointers populära webbinarier om miljö blir korta utbildningsfilmer på LinkedIn

Under 2020 satsade det svenska techbolaget Pinpointer på att digitalt utbilda och dela kunskap kring hantering av schaktmassor och avfall kopplat till miljö i form av ett antal webbinarier. För att fortsätta lyfta miljöfrågan lanserar Pinpointer under våren ett antal korta utbildningsfilmer på LinkedIn i samarbete med miljökonsultbyrån Enrecon.

Image-empty-state.png

ABT Bolagen anlitar Pinpointer för projekt i Stockholm

Svenska techbolaget Pinpointer fortsätter att växa. Allt fler bolag och entreprenörer ser fördelarna med den digitala tjänsten som effektiviserar och automatiserar hanteringen av schaktmassor samtidigt som miljökraven uppfylls. Den senaste i raden att ansluta sig till tjänsten är ABT Bolagen som valt Pinpointer för ett längre projekt med Stockholm Vatten.

Image-empty-state.png

Pinpointer växer – anställer Lena Saikoff som säljare

Pinpointer, det svenska techbolaget som revolutionerar avsättning av schaktmassor i en helt unik digital plattform, fortsätter att växa teamet i takt med att efterfrågan på tjänsten blir allt större. Lena Saikoff har anställts som säljare och kommer att vara baserad i Karlstad.

Image-empty-state.png

Pinpointer lanserar helt mobilanpassad version av sin digitala plattform

Det svenska techbolaget Pinpointer, lanserar nu en helt mobilanpassad version av sin digitala plattform som revolutionerar avsättning av schaktmassor. Den mobilanpassade versionen har tagits fram för att underlätta för de som använder plattformen ute på byggarbetsplatsen eller i sin lastbil där mobil eller surfplatta är det vanligaste arbetsredskapet.

Image-empty-state.png
Joakim_soffkant.jpg

Filmer

truck@2x.jpg

Presskontakt:

Joakim Klintred, grundare och VD

Mail: joakim.klintred@pinpointer.se

Tel: +46 (0)703 - 41 77 23

0771-67 10 10

kundtjanst@pinpointer.se
Fakturor skickas till
ekonomi@pinpointer.se

Våra kontor:
Romstadsvägen 2 B, 653 42 Karlstad
Drottninggatan 35, 411 14 Göteborg
Tornbyvägen 3, 582 73 Linköping
Drottning Kristinas Esplanad 53, 170 67 Solna

  • Black Edin Ikon
  • Black YouTube Ikon